Tips voor een verhuizing zonder zorgen!

Verhuizen doet u niet iedere dag. Gelukkig maar, want er komt heel wat bij kijken. Dat ziet u op deze pagina vol tips van uw Erkende Verhuizer. En die kan het weten. Erkende Verhuizers hebben namelijk volop ervaring. Dat moet ook wel, anders waren ze natuurlijk niet Erkend.
Om voor erkenning in aanmerking te komen moet je een goed vakman zijn, over verhuiswagens beschikken die niet voor andere transporten worden gebruikt en die dus goed schoon zijn. Ook moet je de nodige hulpmaterialen en het juiste gereedschap in huis hebben. Je moet over vakbekwaam personeel beschikken, je aan afspraken houden en aan afgesproken tijden.
Als er iets mis gaat en er schade ontstaat, moet de Erkende Verhuizer er bovendien voor zorgen dat deze schade wordt vergoed. Een Erkende Verhuizer vertelt u vooraf wat de verhuizing gaat kosten en houdt zich daar ook aan. Kortom: met een Erkende Verhuizer is uw verhuizing in goede handen!
Op deze pagina treft u een aantal tips aan om het gehele proces van verhuizen in goede banen te leiden en tijdig de juiste stappen te nemen. Uw erkende verhuizer zal u deze gehele dag graag met raad en daad terzijde staan. Hij heeft daarvoor de kennis en ervaring.
 

 

Vraag direct een offerte aan